Menu

Play
Afsnit 01
Jul på Vesterbro / 12 min
Episode 1: Danny vender tilbage
Danny kommer ud af fængslet og møder op hos sin far, Stewart, sammen med sin sagsbehandler. Sagsbehandleren skal sikre at Danny kommer til ordnede forhold. Stewart viser sin pølsevogn frem og opdager at dens motor er blevet stjålet.
Play
Afsnit 02
Jul på Vesterbro / 9 min
Episode 2: Hvornår skal du bruge den?
Danny får besøg af en veninde, Randi. Danny får et chok da Randi fortæller at han er far til hendes barn. Stewart får et tilbud som han ikke kan afslå. Kefir vil sammen med sine venner lave Stewarts pølsevogn gratis.
Play
Afsnit 03
Jul på Vesterbro / 10 min
Episode 3: Svangerskabets ulidelige korthed
Der er mange arabere i Stewarts kælder. Russeren Igor kommer med lidt vodka og så er Stewart rigtig glad da han bliver budt. Danny ønsker ikke at være far. Samtidig kommer husværten og kræver husleje.
Play
Afsnit 04
Jul på Vesterbro / 9 min
Episode 4: Har du aldrig set Vitek?
Stewart skal skaffe nogle hurtige penge til huslejen. Stewart sælger reservedele til pølsevognen til Kefir. Stewart og Danny skaffer lidt penge fra noget fyrværkeri der ligger i kælderen, men så kommer Randi og kræver børnepenge.
Play
Afsnit 05
Jul på Vesterbro / 11 min
Episode 5: Så til søs
Arne kommer for at undersøge om hjemmet er godt for Danny. Arne synes de skal hygge sig med en sang. Men så kommer Randi og snart skændes hende og Danny. Greta dukker også op for at få husleje. Arne mener at Danny skal tilbage i fængslet da hjemmet ikke er harmonisk.
Play
Afsnit 06
Jul på Vesterbro / 12 min
Episode 6: Hvis du ikke ka' li' røgen...
Stewart vil pynte lidt op, således at Arne kan se hvor hyggeligt de har det. Da Arne kommer bliver han overrasket over stemningen i huset. Stewart og Danny får sig dog en overraskelse.
Play
Afsnit 07
Jul på Vesterbro / 9 min
Episode 7: Røv!!!
Stewart bliver overrasket over at der er ryddet op og gjort rent i hjemmet. Arne har skaffet Danny et job. Danny er dog ikke specielt glad for at være julemand i Magasin du Nord. Arne har ligeledes ændret på Stewarts kalendergave.
Play
Afsnit 08
Jul på Vesterbro / 13 min
Episode 8: En god handel
Danny er julemand i Magasin. I Stewarts kælder ønsker Igor 2 millioner kroner. Kefir giver Igor en rød kuffert med pengene, hvorefter Igor og Stewart fejrer handlen med en flaske vodka. Stewart overraskes over reservedelenes udseende.
Play
Afsnit 09
Jul på Vesterbro / 12 min
Episode 9: Ond i kufferten
Stewart tror reservedelen er en supermotor. Arne brokker sig over at Danny ikke er mødt i Magasin. Stewart tager til Magasin for at være julemand i stedet for Danny. Stewart bliver fyret. Igor leder efter sin røde kuffert som er blevet væk.
Play
Afsnit 10
Jul på Vesterbro / 13 min
Afsnit 10: Morfars bolche
Danny kommer med en kuffert, men det er ikke Igors. Igor truer Stewart og Danny med mord, hvis ikke han snart får sin kuffert. Stewart smider Igor ud. Stewart ser en supersmart radio i kælderen. Sammen med Kefir danser Stewart rundt i kælderen.
Play
Afsnit 11
Jul på Vesterbro / 9 min
Episode 11: Beatrice
Kefir fortæller at pølsevognen er færdig. Danny har ingen penge hvorfor han låner 200 kroner af Arne. Greta vil gerne have sin husleje og Stewart fortæller at han får penge i morgen. Da Stewart endelig får startet pølsevognen brænder motoren sammen.
Play
Afsnit 12
Jul på Vesterbro / 12 min
Episode 12: Hjul igen
Arne har fået stjålet hjulene på sin 2CV og har derfor overnattet hos familien Stardust. Greta ønsker stadig sine penge. Stemningen i hjemmet bliver ikke bedre, da Randi pludselig dukker op.
Play
Afsnit 13
Jul på Vesterbro / 12 min
Episode 13: Gøgler af Guds nåde
Danny og Stewart er på gaden for at skaffe penge. Stewart bliver anholdt mens han synger. Imens er Danny i gang med korttrick. Der skal dog trusler til for at tjene penge. Igor kommer på besøg med et maskingevær men støder på Vivian.
Play
Afsnit 14
Jul på Vesterbro / 9 min
Episode 14: Et dukkehjem
Stewart er i kælderen for at høre hvordan det går med pølsevognen. Det viser sig at Randis barn er af plastik. Arne opdager dog at Randi er gravid, så han mener at Danny må gøre sin pligt som kommende far.
Play
Afsnit 15
Jul på Vesterbro / 10 min
Episode 15: Duftforstærkeren
Randi stjæler Stewarts penge, hvorefter Greta dukker op. Pølsevognen i kælderen ser pludselig underlig ud. Da Stewart finder ud af at kommunen støtter unge gravide par synes Stewart at Danny skal gå ud med Randi.
Play
Afsnit 16
Jul på Vesterbro / 0 min
Episode 16: Baby til låns
Danny fortæller om sit stævnemøde med Randi. Arne er lettere rystet over det han hører. Greta giver Arne en overhaling pga. hans dårlige tøjsmag og hårpragt. Det går ikke bedre for Igor da han kommer på besøg for at slå Stewart og Danny ihjel.
Play
Afsnit 17
Jul på Vesterbro / 12 min
Episode 17: Helt i kage
Kefir vil slå til med pølsevognen til jul. Stewart vil være sammen med familien, da kommunen snart vil give Danny og Randi penge. Randi fortæller at hun har skaffet en lejlighed til hende selv og Danny. Danny bliver sur. Arne har lavet småkager og går på besøg hos Vivian. For en gangs skyld tillader Vivian besøg.
Play
Afsnit 18
Jul på Vesterbro / 13 min
Episode 18: Højtbelagte håndmadder
Stewart banker Arne efter at Arne har været i seng med Vivian. Stewart er i rigtig dårligt humør, hvilket nogle spejdere også kommer til at mærke. Greta og Igor kommer desværre også på besøg.
Play
Afsnit 19
Jul på Vesterbro / 12 min
Episode 19: Farvel Beatrice
Stewart og Danny får nogle dejlige breve. Greta beder dem om at forlade huset med det samme, mens Danny skal i fængsel. Stewart tager en sentimental afsked med sin pølsevogn. Da Stewart vil til at forlade hjemmet foreslår Danny at de skal kæmpe mod systemet.
Play
Afsnit 20
Jul på Vesterbro / 12 min
Episode 20: Op på barrikaderne
Stewart og Danny søger hjælp til at bekæmpe systemet hos Kefir. Kefir vil gerne hjælpe og snart har Stewart og Danny en masse våben. Igor ringer på, men Danny kaster en håndgranat ud til ham.
Play
Afsnit 21
Jul på Vesterbro / 11 min
Episode 21: Tilgivelse...eller...
Stewart synes at systemet lader vente lige lovlig længe på sig. Så ham og Danny prøver at råbe ud af vinduet. Pludselig dukker Randi op. Hun er sur fordi de ikke åbner døren med det samme. Så ankommer politiet også.
Play
Afsnit 22
Jul på Vesterbro / 10 min
Episode 22: JuleDanny
Stewart, Danny og Randi er belejret af politiet. Der er ikke meget mad i huset, så Stewart kan ikke give Danny og Randi det mad som de ønsker. Politiet stormer lejligheden og familien søger tilflugt i kælderen. I kælderen vil Igor dræbe Stewart, men Igor bliver skudt af Kefir. Kefir vil nemlig selv have fat i Stewart.
Play
Afsnit 23
Jul på Vesterbro / 11 min
Episode 23: Julefred
Pludselig dukker Arne op i kælderen med sin guitar og begynder at synge. Det hele bliver meget sentimentalt. Kefirs kone afslører sig som hemmelig agent. Han truer Kefir og hans venner. Greta dukker op i kælderen. Hun er nazist og er nu trukket i uniformen og skyder Ibrahim. Fortælleren bliver sur over at ingen vil tie stille mens han taler så han går fra optagelsen.
Play
Afsnit 24
Jul på Vesterbro / 13 min
Episode 24: Juleafslutning
Greta fortæller om Danmarks renhed. Hun spiser en af Stewarts pølser og vil derefter tvinge Kefir til også at spise en. Greta dør af madforgiftning inden Kefir når at smage. Politiet stormer nu endelig kælderen og Stewart kan endelig holde jul med Danny, Randi og Arne. Julefreden sænker sig over Vesterbro. Men så går Stewart i kælderen efter rødkål.