Menu

Har du problemer med dit køb eller leje?

Se om du kan finde svaret her

Du kan ikke logge ind

Vi oplever en del, som ikke kan logge ind, og det er ofte fordi, de har fået indtastet forkert mail ved oprettelsen. Når du har foretaget et køb, vil du modtage en kvittering via mail. Hvis du ikke får den, og den heller ikke er i spam-mappen, kan det ofte skyldes, at der er indtastet forkert mail. 

Vi har haft en del, der har skrevet, de ikke kunne logge ind, hvor det har vist sig, at de har købt et show på contentbase.dk og ikke på anden.dk. Hvis det er tilfældet, skal du i stedet over på deres side. 

Hvad gør du?

Hvis du har købt eller lejet et show på anden.dk, og ikke kan logge ind, skal du sende en mail til: [email protected], og opgive den mail, som du burde have oprettet dig med - så vil vi se, om vi kan finde din konto ud fra dette. 

------------------------------------------------------

Dit kodeord er forkert

Du har måske fået indtastet forkert kodeord ved oprettelse, så skal du bestille nyt kodeord, det gør du her. Hvis du ikke modtager kodeordet på mail, så skal du tjekke spam-mappen. Hvis den ikke er her, så kan det være, at du har oprettet kontoen med en forkert mail, så kodeordet i stedet bliver sendt til den. 

Hvad gør du?

Hvis du ikke modtager et kodeord på mail (eller i spam), så kan du sende en mail til: [email protected]

------------------------------------------------------

Jeg har bestilt nyt kodeord, og det ser lidt mærkeligt ud?

Du kan desværre ikke vælge nyt kodeord, og vi bruger et system, der skaber nogle lidt mærkelige koder, men du skal bare kopiere kodeordet - det er nemmest. 

------------------------------------------------------

Du kan ikke se showet?

Først skal du tjekke, om du er logget ind. Når du er det, går du hen til det show, du har købt, og ser det her.

På denne side, kan du se hvordan du køber og kommer i gang med at se et show.

Hvis du stadigvæk ikke kan se showet, så prøv i en anden browser, det kan være, du har en browser, der på en eller anden måde blokerer for at starte showet.

Hvis du fortsat oplever problemer, så send en mail til [email protected].

------------------------------------------------------

Problemer med app´en

Her på siden kan du læse alt omkring app´en og Chromecast

------------------------------------------------------

Vi håber at ovenstående hjalp dig, ellers er du velkommen til at sende en mail til [email protected], så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt. Hvis du har lejet et show, og der er en fejl fra vores side, så sørger vi selvfølgelig for at forlænge din leje. 

Hilsen Team Anden 🦆