Menu

Har du spørgsmål til dit køb eller leje?

Se om du kan finde svaret her

Du vil gerne streame showet til dit fjernsyn

Vi kan ikke garantere, at alle kan få indholdet op på deres fjernsyn - men det fungerer for langt de fleste. Det er altid muligt at se showet i en browser direkte på mobil, tablet eller desktop. 

Hvis du har en computer, så anbefaler vi, at du benytter en Chrome browser, hvis du vil caste via Chromecast og at du benytter en Safari browser, hvis du vil caste via AirPlay. Du finder Chromecast og Airplay ikonerne direkte på videoafspilleren på anden.dk.

Hvis du har en Android telefon, så anbefaler vi, at du benytter en Chromecast. Du finder Chromecast ikonet på videoafspilleren direkte på anden.dk via en Chrome browser.

Hvis du har en iPhone, så anbefaler vi, at du benytter AirPlay. Det kan du gøre igennem et Apple TV, et smart-tv som har indbygget AirPlay eller du kan downloade en app, som muliggør AirPlay på fjernsynet. Du finder AirPlay ikonet på videoafspilleren direkte på anden.dk via en Safari browser.

Hvis du har en iPhone, men kun har mulighed for at benytte Chromecast, kan du chromecaste via ANDEN app’en.

App’en er kun udviklet til at chromecaste i dette særtilfælde. Vi anbefaler ikke, at du ser showet igennem app’en, da den ikke vil fungere optimalt til dette formål.

App´en er desværre i en ældre version, hvilket betyder, at brugere med nyere smartphones og software, kan opleve at den ikke fungere optimalt eller ikke kan downloades.

Chromecast i app'en fungerer på de fleste enheder. Dog kan der bl.a. opleves problemer hos dem, der har Chromecasten integreret i deres TV, da de kan have helt nye opdateringer, som medvirker, at det ikke virker. Det kan også ske, hvis man har en ældre smartphone eller en ældre chromecast.  

I app'en kan du chromecaste det show, du har købt. Hvis du vil se flere shows, skal du gå på anden.dk, hvor du kan logge ind og købe/leje det show, som du vil se - så virker det også i app'en.  


Apple: Download app'en i Apple Store

Hvis du ikke har mulighed for at benytte hverken Chromecast eller AirPlay, så kan du i stedet benytte et HDMI-kabel imellem din computer og dit fjernsyn.

Hvis du oplever problemer på en enhed, så anbefaler vi desuden, at du forsøger på en anden enhed, hvis muligt.

------------------------------------------------------

Du kan ikke logge ind

Vi oplever en del, som ikke kan logge ind, og det er ofte fordi, de har fået indtastet forkert mail ved oprettelsen. Når du har foretaget et køb, vil du modtage en kvittering via mail. Hvis du ikke får den, og den heller ikke er i spam-mappen, kan det ofte skyldes, at der er indtastet forkert mail. 

Vi har haft en del, der har skrevet, de ikke kunne logge ind, hvor det har vist sig, at de har købt et show på contentbase.dk og ikke på anden.dk. Hvis det er tilfældet, skal du i stedet over på deres side. 

Hvad gør du?

Hvis du har købt eller lejet et show på anden.dk, og ikke kan logge ind, skal du sende en mail til: [email protected], og opgive den mail, som du burde have oprettet dig med - så vil vi se, om vi kan finde din konto ud fra dette. 

------------------------------------------------------

Dit kodeord er forkert

Du har måske fået indtastet forkert kodeord ved oprettelse, så skal du bestille nyt kodeord, det gør du her. Hvis du ikke modtager kodeordet på mail, så skal du tjekke spam-mappen. Hvis den ikke er her, så kan det være, at du har oprettet kontoen med en forkert mail, så kodeordet i stedet bliver sendt til den. 

Hvad gør du?

Hvis du ikke modtager et kodeord på mail (eller i spam), så kan du sende en mail til: [email protected]

------------------------------------------------------

Jeg har bestilt nyt kodeord, og det ser lidt mærkeligt ud?

Du kan desværre ikke vælge nyt kodeord, og vi bruger et system, der skaber nogle lidt mærkelige koder, men du skal bare kopiere kodeordet - det er nemmest. 

------------------------------------------------------

Du kan ikke se showet?

Først skal du tjekke, om du er logget ind. Når du er det, går du hen til det show, du har købt, og ser det her.

På denne side, kan du se hvordan du køber og kommer i gang med at se et show.

Hvis du stadigvæk ikke kan se showet, så prøv i en anden browser, det kan være, du har en browser, der på en eller anden måde blokerer for at starte showet.

Hvis du fortsat oplever problemer, så send en mail til [email protected].

------------------------------------------------------

Hvordan opretter jeg en profil på anden.dk?

Du kan kun oprette en profil i forbindelse med køb eller leje af et show / en serie.

------------------------------------------------------

Vi håber at ovenstående hjalp dig, ellers er du velkommen til at sende en mail til [email protected], så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt. Hvis du har lejet et show, og der er en fejl fra vores side, så sørger vi selvfølgelig for at forlænge din leje. 

Hilsen Team Anden 🦆