Menu

Sådan fungerer app´en

Her får du info om app'en fra Anders Matthesen - med Chromecast

Hvis du har købt eller lejet et show, så kan du hente Anders Matthesens app, så du på den måde kan chromecaste shows til dit TV - se links til app'en længere nede på siden. App'en er ikke udviklet til tablet.   

Chromecast fungerer på de fleste enheder. Dog kan der bl.a. opleves problemer hos dem, der har Chromecasten integreret i deres TV, da de kan have helt nye opdateringer, som medvirker, at det ikke virker. Det kan også ske, hvis man har en ældre smartphone eller en ældre chromecast.

Husk, du kan se alle shows på både smartphone, tablet og PC via din browser som altid og uden problemer, og man kan også Chromecaste fra en Chromebrowser.

Når du har købt eller lejet et show, så henter du app'en og bruger dit log ind fra din oprettelse til at få adgang til app'en.

I app'en kan du chromecaste det show, du har købt. Hvis du vil se flere shows, skal du gå på anden.dk, hvor du kan logge ind og købe/leje det show, som du vil se - så virker det også i app'en.  

Hvis du vil se et show i app'en, så er der forskellige indstilliger til at få det til at passe til din skærm - da smartphones finde i mange størrelser. Du skal klikke på "full screen" ikonet og ved at klikke flere gange, får du forskellige valgmuligheder.

Hvis indstillingerne ikke passer til din smartphone, så anbefaler vi, at du i stedet ser showet på anden.dk igennem en browser. Du kan i denne video se, hvordan det fungerer i app'en:

Du kan kun downloade app'en med en dansk konto. 

Her er links til de to apps: 

Android: Download app'en i Google Play Store

Apple: Download app'en i Apple Store

 

Har du andre spørgsmål, så tjek siden ud med FAQ

Rigtig god fornøjelse