Menu

Sådan fungere app´en

Her får du info om den nye app fra Anders Matthesen - med Chromecast

Hvis du har købt eller lejet et show, så kan du hente Anders Matthesens app, så du på den måde kan chromecaste shows til dit TV - se links til app længere nede på siden. App´en er ikke udviklet til tablet.   

Vigtigt: vi har lidt små problemer med app´en, som gør at nogen oplever fejl. Det er en helt ny app, så vi tilretter løbende, men du kan se alle shows på både smartphone, tablet og PC via din browser som altid og uden problemer, og man kan også Chromecaste fra en Chromebrowser.

Det betyder også at hvis du skal det via Chromecast, så skal du blive i app´en, men det arbejder vi på at få løst så hurtigt som muligt.  

Når du har købt eller lejet et show, så henter du app´en og bruger dit log ind fra din oprettelse til at få adgang til app´en.

I app´en kan du chromecaste det show du har købt. Hvis du vil se flere shows, skal du gå på anden.dk, logge ind og købe/leje showet, så virker det også i app´en.  

Hvis du vil se et show i app´en, så er der forskellige indstilliger til at få det til at passe til din skærm, da smartphones finde i mange størrelser. Du skal klikke på "full screen" ikon, og ved at klikke flere gange, får du forskellige valgmuligheder. Det kan du se i denne video hvordan det fungere:

Du kan kun downloade app´en med en dansk konto. 

Her er links til apps: 

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=dk.digitalmind.matthesencast&hl=en_US

Apple: https://apps.apple.com/dk/app/anden/id1480227734?l=da

Har du andre spørgsmål, så tjek siden ud med FAQ

Rigtig god fornøjelse - KØB SHOW HER